On Catalunya

Coronavirus:

Ceuta precinta les platges pel repunt de casos durant els últims dies

El Govern ceutí ha comptabilitzat 16 positius i 271 persones en aïllament al seu domicili en només 48 hores

descarga

descarga

1
Es llegeix en minuts
Efe

El Govern de Ceuta ha precintat aquest dissabte totes les platges a causa del brot de casos per coronavirus que ha comptabilitzat en els últims dies, 16 positius i 271 persones en aïllament al seu domicili en només 48 hores. 

Fonts del Govern ceutí han assenyalat a Efe que la brigada de parcs i jardins ha procedit al precinte de les platges, mentre que agents de la Guàrdia Civil i la policia local s’encarreguen del seu control.

L’Executiu de la ciutat autònoma ha considerat que restringir el bany podria reduir els contagis, per la qual cosa només es permetrà acostar-se a la platja per passejar. 

Notícies relacionades

Mentrestant, la Delegació del Govern a Ceuta ha informat que la Policia Nacional, la Guàrdia Civil i la policia local van imposar aquest divendres 107 denúncies, com a conseqüència dels controls que s’han posat en marxa pels incompliments dels ciutadans. 

Aquestes denúncies es van interposar per no portar la mascareta en les situacions i els espais en què és obligatòria i per no respectar la distància de seguretat.