L'IMPACTE DE L'EPIDÈMIA

Coronavirus a Extremadura: última hora del nombre de casos

El nombre d'infectats per coronavirus a Extremadura puja a 4.698 persones, amb 526 morts

VALENCIA DE ALCÁNTARA (CÁCERES), 17/03/2020.- Control en el paso entre España y Portugal, situado entre las localidades de Valencia de Alcántara, en Cáceres y Marvao, en el Aentejo, este martes, en el que la epidemia de coronavirus prosigue la escalada prevista por las autoridades sanitarias en la tercera jornada del estado de alarma, en la que entra en vigor el cierre de fronteras terrestres decretado por el Gobierno para hacer frente a una crisis sanitaria sin precedentes que mantiene en vilo a la población española. EFE/ Esteban Martinena Guerrero

VALENCIA DE ALCÁNTARA (CÁCERES), 17/03/2020.- Control en el paso entre España y Portugal, situado entre las localidades de Valencia de Alcántara, en Cáceres y Marvao, en el Aentejo, este martes, en el que la epidemia de coronavirus prosigue la escalada prevista por las autoridades sanitarias en la tercera jornada del estado de alarma, en la que entra en vigor el cierre de fronteras terrestres decretado por el Gobierno para hacer frente a una crisis sanitaria sin precedentes que mantiene en vilo a la población española. EFE/ Esteban Martinena Guerrero / ESTEBAN MARTINENA GUERRERO (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’epidèmia del coronavirus continua a Extremadura. El nombre de casos d’infectats per la Covid-19 en aquesta comunitat puja a 4.698amb 526 morts, segons les últimes dades oficials. [Seguiu les últimes notícies sobre el coronavirus a Extremadura].

El brot que va desencadenar la pandèmia del SARS-CoV-2 es va originar el desembre del 2019 a la ciutat de Wuhan, al centre de la Xina. Des d’allà, la Covid-19 s’ha estès per tot el món. 

Notícies relacionades

El primer cas a Espanya, diagnosticat el 31 de gener, va ser el d’un turista alemany que havia estat en contacte al seu país amb una persona contagiada. 

La primera mort per coronavirus a Espanya es va confirmar el 3 de març: es tractava d’un home que va morir el 13 de febrer en un hospital de València. Des d’aleshores, el saldo mortal de l’epidèmia no ha deixat d’augmentar.