al carrer de Víctor Balaguer

Els Mossos intervenen en una baralla multitudinària a Badalona

Unes 70 persones es van involucrar en una baralla al barri de la Salut i ja hi ha quatre detinguts

Dos agents de la policia catalana van resultar ferits

badalona / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els Mossos d’Esquadra han hagut d’intervenir en una baralla multitudinària que ha tingut lloc dimarts a la tarda al barri de la Salut de Badalona, segons ha recollit en el seu compte oficial a Twitter el nou alcalde, Xavier García Albiol.

L’acabat d’elegir alcalde s’ha fet ressò d’una informació de Badalona Comunicació, segons la qual els incidents han passat al carrer de Víctor Balaguer, on unes 70 persones han participat en una baralla que ha fet necessària la intervenció d’efectius de la unitat de recursos operatius (arro) dels Mossos d’Esquadra.

otra-pelea / periodico

Pel que sembla, han sigut els veïns els que han alertat la policia de la baralla, les causes dels quals encara estan per determinar, i, segons aquestes fonts, ha finalitzat amb dues persones detingudes i dos policies ferits. Aquest dimecres els Mossos han informat que s’han produït dos arrestos més pels mateixos fets.

Notícies relacionades

«Desitjo que els mossos ferits en la baralla d’aquesta tarda tinguin una ràpida recuperació», ha escrit a Twitter el nou alcalde de Badalona. 

García Albiol ha remarcat el seu compromís de treballar «sense parar per recuperar la convivència i la pau social» als barris de la seva ciutat.