Consultori mèdic

Què es pot fer per sotmetre's al test i dubtes sobre símptomes, les consultes més freqüents

Posem a disposició dels lectors un consultori a través del telèfon 93 553 05 13

cell-phone-801946 1920

cell-phone-801946 1920

1
Es llegeix en minuts
RC

El servei d’atenció telefònica creat per Prensa Ibérica i la Clínica Corachan el 25 de març està complint una tasca social essencial per a centenars de ciutadans que s’hi adrecen per rebre orientació i resoldre els seus dubtes sobre el coronavirus.

Les consultes més freqüents estan relacionades amb la simptomatologia de la malaltia, les mesures de protecció que poden adoptar-se i els circuits que s’han de seguir per poder realitzar el test del Covid-19 per la via privada.

Tinc febre i tos, i vull parlar amb un metge per valorar si he d’anar a l’hospital, quant temps he de romandre aïllat si fa dies que estic amb febre, quants dies han de transcórrer per considerar que no estic encomanat, una vegada recuperat ¿soc immune?, estic encomanat i no puc deixar els nens amb ningú ¿com he d’actuar?, vull fer-me la prova ¿puc anar a l’hospital que me la facin?, ¿quines precaucions he de seguir per no encomanar-me?

Aquesta és només una mínima mostra del tipus de preguntes que els ciutadans dirigeixen per telèfon a l’equip d’especialistes mèdics del Campus Corachan. En les dues últimes setmanes estan informant sobre infinitat d’aspectes que van des de les vies de transmissió i el període d’incubació fins a dubtes sobre el tractament mèdic, passant per qüestions de protecció sobre l’ús de les mascaretes o les precaucions sobre com s’ha de rentar la roba.

Notícies relacionades

Aquest servei telefònic solidari està disponible, de dilluns a divendres, de 9.00 a 21.00 hores, mitjançant el número de telèfon 93 553 05 13.

El projecte respon a l’esperit de compromís social i servei públic amb què Prensa Ibérica i la Clínica Corachan desitgen ajudar la població en plena emergència sanitària pel coronavirus. Les dues empreses han posat en marxa, a més, un consultoria de psicologia per atendre els ciutadans de forma gratuïta amb professionals col·legiats a través del portal BuscandoRespuestas.com.

Temes:

Coronavirus