30 d’oct 2020

Anar al contingut

Oci a casa

#YoMeQuedoEnCasa de famosos: Així ens expliquen la seva quarantena

Artistes i altres protagonistes de l'actualitat ens envien els seus testimonis de confinament

Entreteniment i trucs per passar el temps se sumen a 'A casa teva'

Juan Fernández

Les mesures per prevenir la propagació del coronavirus ens han obligat a confinar-nos a casa, i les iniciatives per suportar aquesta nova situació s’han multiplicat amb el temps. Des d’‘A casa teva’, el projecte d’EL PERIÓDICO per donar recursos d’entreteniment als lectors, es fa una aposta diària per diversificar les informacions i propostes culturals i de tota mena d’oci.

A les recomanacions i consells se sumen els vídeos de testimonis en primera persona de tota mena de protagonistes de l’actualitat i famosos que ens expliquen com viuen aquests dies estranys d’aïllament a casa, els seus trucs i les seves reflexions.  L’actor Ginés García Millán, l’escriptora Rosa Montero, les actrius Maru Valdivieso i Lola Marceli, el dibuixant i dissenyador Mikel Urmeneta i les presentadores Carme Chaparro i Nuria Roca comparteixen amb nosaltres les seves vivències en un vídeo que ens han enviat.

També us proposem una visita a la Barcelona deserta a través dels ulls de la directora de cine Isabel Coixet, amb veu i text de l’actriu Rosa Maria Sardà, un vídeo que suposa una reflexió sobre aquests temps de coronavirus. 

‘A casa teva’ pretén ser un espai per compartir, així mateix, dibuixos, poemes i altres creacions dels nostres lectors de totes les edats i per això anima a participar en la iniciativa a través del correu electrònic entretodos@elperiodico.com o la secció Entre tots. 

La participació de molts dels nostres lectors ja ha tingut un reflex en aquest manual de supervivència al coronavirus amb nens, i diferents aportacions es poden anar veient a ‘A casa teva’.