iniciativa educativa

Conectados@launiversidad a casa, plataforma per recolzar professors i alumnes

El ministeri d'Universitats i la Conferència de Rectors ofereixen recursos d'orientació i formació per desenvolupar cursos no presencials

GRA3562 16/03/2020.- Un estudiante durante la clase no presencial durante el aislamiento en Logroño este lunes. Las universidades del Grupo 9 trabajan activamente para poder mantener, en la medida de lo posible, su actividad docente e investigadora en modo no presencial. EFE/Abel Alonso

GRA3562 16/03/2020.- Un estudiante durante la clase no presencial durante el aislamiento en Logroño este lunes. Las universidades del Grupo 9 trabajan activamente para poder mantener, en la medida de lo posible, su actividad docente e investigadora en modo no presencial. EFE/Abel Alonso / ABEL ALONSO (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Efe

El ministeri d’Universitats i la Conferència de Rectors (CRUE) han llançat la plataforma ‘Conectados@la universitat a casa’ per donar suport a docents, estudiants i a la societat en general durant el tancament de les aules pel coronavirus.

En un comunicat, el ministeri detalla que aquesta plataforma, dissenyada per la Universitat Nacional d’Educació a distància (UNED) i per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) amb el recolzament d’altres centres universitaris, pretén oferir recursos d’orientació i formació per al professorat perquè puguin dissenyar i desenvolupar cursos no presencials. 

Materials digitals i continguts en obert

Notícies relacionades

A més, proporciona materials digitals i continguts en obert de diferents àrees de coneixement, entre els quals figuren conferències, consells, materials de divulgació i atenció personalitzada per a la cura psicològica dels qui ho requereixin.

Segons Universitats, tots els recursos de la plataforma #LaUniversidadEnCasa són gratuïts i estan enfocats tant a la comunitat universitària espanyola com a institucions d’ensenyament.