EPIDÈMIA GLOBAL

Primera mort per coronavirus a Aragó

Es tracta d'un home de 87 anys que va donar positiu recentment

zentauroepp52234681 mascarillas200210132619

zentauroepp52234681 mascarillas200210132619 / MARTIN DIVISEK

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home de 87 anys afectat pel coronavirus ha mort a l’hospital Nuestra Señora de Gracia de Saragossa, segons informa EL PERIÓDICO DE ARAGÓN, diari del grup Prensa Ibérica. Es tracta d’un dels dos casos positius que havia confirmat el Centre Nacional de Microbiologia a Majadahonda (Madrid) en les últimes hores. Es tracta de la cinquena mort per coronavirus a Espanya, després que dijous morís un home d’un geriàtric de Valdemoro i dimecres, una dona d’una altra residència d’ancians a Madrid.

Notícies relacionades

L’altre cas positiu confirmat per Madrid és el del pacient de 79 anys ingressat a l’Hospital Clínic Universitari de Saragossa que ja va donar positiu dimecres passat en les proves realitzades a la comunitat. Aquest pacient va estar en contacte amb una altra persona que en les proves fetes a Saragossa va donar positiu, però el cas de la qual està pendent de ser ratificat o no pel Centre Nacional de Microbiologia a Majadahonda. Aquest últim és un home de 47 anys que és al seu domicili amb símptomes de caràcter lleu.

Tres casos més de tres persones ingressades a l’Hospital Clínic que han donat positiu en la primera prova realitzada en aquest centre hospitalari estan també pendents de confirmació pel centre de Majadahonda: un home ingressat des del 3 de març, de 60 anys; un home hospitalitzat des del 28 de febrer de 81 anys, i una dona de 92 anys que va ingressar ahir. Tots ells estan estables dins de la gravetat.