crim violent

Maten d'un tret al cap una dona en ple carrer a Madrid

Busquen un client del club de cites on treballava l'assassinada

ciudad-lineal / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Esther R. P., una paraguaiana de 40 anys, ha mort a l’hospital aquest dimecres hores després d’haver rebut un tret al cap en un carrer del districte madrileny de Ciudad Lineal, pel que sembla per un home que va fugir.  La Policia Nacional sospita que el presumpte autor de l’assassinat d’un dona de 40 anys aquest dimecres en un carrer del districte madrileny de Ciudad Lineal està relacionat amb la casa o club de cites on treballava la víctima. Fonts pròximes a la investigació han indicat a Efe que aquesta és una de les principals hipòtesis amb què treballen els agents d’Homicidis que busquen des d’ahir a la nit el presumpte autor, un home de nacionalitat espanyola i corpulent.

Les fonts consultades apunten a Efe que la dona, que té dos fills, treballava en una casa o local de cites en una altra zona de la capital i que el seu presumpte autor podria ser una persona que acudia a l’establiment.

La dona va morir a l’hospital Gregorio Marañón, on va ser ingressada pels serveis de Samur-Protecció Civil després que entrés en parada cardiorespiratòria en dues ocasions. Presentava una ferida de bala al cap amb orifici d’entrada però no de sortida, segons les fonts consultades.

Notícies relacionades

El succés va tenir lloc poc abans de les 19.30 hores a l’altura del número 4 del carrer Virgen de los Reyes, al barri madrileny de la Concepción, quan un home va disparar al cap a la víctima. Allà s’hi van desplaçar sanitaris de Samur-Protecció Civil amb una UVI mòbil i van intentar reanimar la dona, que es trobava en parada cardiorespiratòria. Després d’aconseguir-ho, la van traslladar a l’hospital i durant el trajecte va tornar a entrar en parada, però va poder ser reanimada. Ja al Gregorio Marañón va morir.

En cas de ser un nou crim masclista, aquest succés elevaria a tres les víctimes de violència masclista en un sol dia, després dels assassinats a Aznalcóllar (Sevilla) i Fuenlabrada (Madrid).