Les cinc notícies que marcaran l'actualitat d'aquest dimarts, 25 de febrer del 2020

Espanya prendrà més mesures contra el coronavirus i altres notícies que marcaran l'actualitat d'aquest dimarts 25 de febrer

zentauroepp52446500 reporters wearing respiratory mask work at the entrance of t200223191942

zentauroepp52446500 reporters wearing respiratory mask work at the entrance of t200223191942 / MIGUEL MEDINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Bon dia. Aquestes són les cinc notícies que marcaran l’actualitat d’aquest dimarts, 25 de febrer del 2020.

Espanya prendrà més mesures contra el coronavirus

Espanya estendrà les mesures preventives contra el coronavirus xinès als ports i aeroports del país. Aquestes mesures es donaran a conèixer aquesta tarda, després de la reunió del Consell Interterritorial en la qual el Ministeri de Sanitat i les diferents comunitats autònomes dirimiran què s’ha de fer per contenir l’expansió d’un virus que ja ha arribat a Itàlia: Seguim en directe totes les notícies relacionades amb l’epidèmia.

El Govern actua davant de la crisi del camp

El Consell de Ministres aprovarà avui un paquet de mesures urgents per donar resposta a la crisi d’agricultors i ramaders. Entre aquestes, s’inclouen l’obligació d’incloure els costos de producció en el preu dels contractes i es posen límits a les promocions de la distribució, segons l’esborrany del reial decret llei a què ha tingut accés EL PERIÓDICO.

Por als ‘menes’ a Vilamajor 

La por ha impregnat l’atmosfera de Sant Pere de Vilamajor (Vallès Oriental), un petit poble que acollirà adolescents i joves migrants a la recerca d’oportunitats, i on l’odi més descarnat i desenfrenat ha resplendit a cara descoberta. 

L’empremta de la crisi climàtica: el mar Menor

Notícies relacionades

EL PERIÓDICO finalitza avui la sèrie dedicada a les empremtes que la crisi climàtica està deixant a la Península. Ens fixem en el col·lapse del mar Menor: la llacuna d’aigua salada més gran d’Espanya perd cada any dos centímetres de profunditat.

Champions: Nàpols-Barça

El Barça de Setién se la juga al temple de Maradona. Els blaugrana afronten avui a les 21.00 hores la revàlida de la Champions davant d’un Nàpols crescut.