Les notícies que marcaran la jornada d'aquest dimarts, 18 de febrer del 2020

El Consell de Ministres deroga l'acomiadament per baixes mèdiques justificades i altres notícies que marcaran l'actualitat d'aquest dimarts 18 de febrer

zentauroepp51734719 mesa consejo200114102118

zentauroepp51734719 mesa consejo200114102118 / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Bon dia. El Rei presideix avui la reunió del Consell de Ministres que derogarà l’acomiadament per baixes mèdiques justificades. Serà una de les notícies que marcarà l’actualitat d’aquest dimarts 18 de febrer. Les repassem totes a continuació.

Derogació de l’acomiadament per baixes mèdiques i llum verda a la ‘taxa Tobin’

En un Consell de Ministres presidit pel Rei el Govern derogarà l’acomiadament per baixes mèdiques justificades i aprovarà la ‘taxa Tobin’ a les transaccions financeres i la ‘taxa Google’ a les grans empreses tecnològiques. El seguirem en directe.

Mor el director del principal hospital de Wuhan

El coronavirus ha causat una nova víctima: el director del principal hospital de Wuhan, localitat xinesa epicentre de l’epidèmia. El balanç de morts és de gairebé 1.900. Seguim al minut l’evolució del virus.

El Síndic de Greuges declara davant del jutge

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, ha sigut citat aquest dimarts en qualitat d’investigat pel jutge de l’Audiència Nacional José de la Mata pel viatge que presumptament li va pagar un empresari per assistir a la final de la Champions a Berlín l’any 2015. Ribó compareixerà a partir de les 12.30 hores a petició pròpia en el marc del conegut com a ‘cas del 3%’ sobre presumpte finançament il·legal de Convergència Democrática de Catalunya (CDC), en el seu cas pel viatge de què suposadament s’hauria beneficiat amb la seva família i que li hauria pagat l’empresari Jordi Soler. 

Una trama de tròleis sacseja el Barça

Notícies relacionades

Mentre la cúpula blaugrana segueix embrancada en la recerca d’un davanter d’emergència que ajudi a pal·liar les funestes conseqüències de la gestió esportiva durant el mercat hivernal, a la junta de Josep Maria Bartomeu se li acaba d’obrir un altre front amb la publicació d’una informació que apunta a l’existència d’una relació contractual entre el club i una empresa que, entre altres activitats, es dedica suposadament a mantenir comptes ficticis a les xarxes socials des de les quals es defensa la gestió del president i s’ataca l’oposició, a personalitats de l’entorn barcelonista i fins i tot a jugadors en actiu com Messi i Piqué.

Jornada de Champions

Torna la Champions. Avui amb els partits Atlètic de Madrid – Liverpool i Borussia Dortmund – PSG. Els dos enfrontaments comencen a les 21.00