Delinqüència juvenil

Dos joves entren a presó per robatoris violents a Salt i Girona

Els detinguts tenen 18 i 19 anys, i almenys acumulen dos atracaments violents

Els Mossos busquen dos membres més del grup que almenys actuava a Salt

zentauroepp18816707 nac113  figueres  girona   04 04 2012    los mossos d esquad191205200355

zentauroepp18816707 nac113 figueres girona 04 04 2012 los mossos d esquad191205200355 / Robin Townsend

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ingressen a presó dos joves, de 18 i 19 anys i de nacionalitat espanyola, per haver practicat robatoris i atracaments amb violència i intimidació, segons explica la policia catalana en un comunicat. Els Mossos busquen ara dos lladres més de la banda, que en principi actuava a Girona i voltants.

Els Mossos van iniciar les indagacions després que una persona denunciés un robatori violent el passat 9 de febrer a Salt (Gironès). L’atac el van perpetrar quatre nois en ple carrer d’aquesta localitat. Primer van envoltar la víctima per demanar-li un cigarret. I poc després hi va haver l’atac: «Un d’ells el va agafar violentament pel coll i el va intimidar, mentre els altres tres joves li regiraven les butxaques de la jaqueta i els pantalons. Li van sostreure la cartera amb documentació personal, diners en efectiu, tabac i van fugir corrent», descriuen els Mossos.

Notícies relacionades

Quatre dies després, el 13 de febrer, els Mossos van trobar dos dels presumptes autors. Dos nois, de 18 i 19 anys i veïns de Salt. Però, a més, la policia relaciona un d’ells, el més jove, amb un altre robatori amb violència, en aquest cas a la ciutat de Girona. Aquest segon atracament es va perpetrar el 6 de novembre en una farmàcia. El noi va aconseguir tots els diners de la caixa amenaçant els treballadors amb una navalla. 

Els Mossos continuen buscant uns altres dos membres del grup. Els detinguts, que tenen antecedents policials per fets similars, van passar el dia 14 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que va decretar el seu ingrés a la presó.