El monitor acusat d'abusos sexuals no podrà entrar a Vacarisses

El jutge ha acordat la seva llibertat, però li impedeix entrar a la ciutat on treballava

També li han prohibit comunicar-se «per qualsevol mitjà» amb els seus exalumnes

coche

coche

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Terrassa (Vallès Occidental) ha acordat aquest dissabte la llibertat provisional per al monitor de patinatge de Vacarisses (Vallès Occidental), acusat d’abusar sexualment de menors d’edat. Li ha prohibit entrar al municipi i comunicar-se amb els seus exalumnes.

El monitor de patinatge va ser detingut divendres passat pels Mossos d’Esquadra. Després de sentir la seva declaració, el magistrat de guàrdia de Terrassa ha acordat la seva llibertat provisional, amb mesures cautelars. 

En primer lloc, el jutge ha prohibit al sospitós poder entrar al municipi de Vacarisses, localitat on haurien tingut lloc aquests abusos. En segon lloc, no podrà comunicar-se «per qualsevol mitjà» amb els alumnes del club esportiu on treballava. A més, el jutge ha ordenat que l’home s’hagi de personar de manera periòdica als jutjats mentre es mantingui la seva situació de llibertat provisional.

Notícies relacionades

La causa està oberta per un delicte d’abús sexual continuat a menors de 16 anys, i la investigació que lidera l’àrea d’Investigació Criminal dels Mossos a Terrassa continua oberta per identificar totes les possibles víctimes

Amb aquest, ja són dos els professors arrestats en els últims dies per abusos, ja que el passat dia 7 de febrer va ser detingut un professor de l’Institut d’Ensenyament Secundari de la Bisbal d’Empordà, com a presumpte autor de tres delictes d’abusos comesos dins del centre contra tres nenes menors d’edat.