VOL DE JET2

Presó per a una britànica que va intentar obrir la porta d'un avió en ple vol

Els tripulants de cabina de l'aerolínia i diversos passatgers van aconseguir reduir a la noia, que va cridar «us mataré a tots»

undefined3287207 leeds  inglaterra  12 08 2005    cuaderno del verano    repo200212154623

undefined3287207 leeds inglaterra 12 08 2005 cuaderno del verano repo200212154623 / PERE BATLLE

1
Es llegeix en minuts
Efe

Una jove britànica va ser condemnada aquest dimecres a dos anys de presó per intentar obrir la porta d’un avió de la companyia Jet2 en ple vol, quan estava en estat d’embriaguesa.

Chloe Haines, de 26 anys, va afirmar durant el judici que no recorda els fets el 22 de juny de l’any passat durant un vol des de l’aeroport londinenc de Stansted fins a la localitat costanera turca de Dalaman perquè havia barrejat alcohol amb medicaments.

Després de l’incident, dos caces de la Reial Força Aèria britànica es van enlairar per escortar l’aeronau de Jet2 de tornada a l’aeroport de partida, on Haines va ser detinguda.

Els tripulants de cabina de l’aerolínia i diversos passatgers van aconseguir reduir la noia, que va cridar «Us mataré a tots», mentre intentava obrir la porta de l’avió. Haines també ha sigut declarada culpable d’assalt contra un dels tripulants, que va resultar ferit lleu durant el forcejament.

Un malson

Notícies relacionades

El jutge Charles Gratwicke va assenyalar al dictar sentència que «aquelles persones atrapades en el confinat espai d’una aeronau devien estar inevitablement angoixades, espantades i petrificades per les accions d’algú que, en estat d’embriaguesa, posa en perill les seves vides».

«Per a alguns, aquest és el seu pitjor malson convertit en realitat», va afegir el magistrat al concloure el procés sobre un cas que l’aerolínia Jet2 calcula que li ha costat 86.000 lliures (102.000 euros). 

Temes:

Avions