Operació antidroga

Els Mossos desarticulen un grup criminal que distribuïa cocaïna en patinet a l'Hospitalet de Llobregat

Un clan familiar subministrava la droga a través d'una sastreria als barris de Can Serra i Pubilla Casas

cocaina-patinetes / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimarts dos homes i han denunciat dues dones per presumptes delictes contra la salut pública i integració en un grup criminal a l’Hospitalet de Llobregat. Els implicats, de nacionalitat dominicana, paraguaiana i espanyola, són residents a l’Hospitalet i estan acusats de suposadament traficar amb cocaïna als barris de Can Serra i Pubilla Casas.

En patinet

Els agents han aconseguit identificar un home que subministrava dosis de cocaïna a la seva vivenda i que es desplaçava per fer entregues als domicilis dels consumidors en patinet, per dificultar les tasques d’investigació.

Al seu torn, també han determinat que l’investigat utilitzava una sastreria per rebre els consumidors de la substància estupefaent en horari d’obertura al públic. L’establiment comercial s’ubica a l’avinguda de Severo Ochoa i estava regentat per un familiar de l’investigat, que també ha sigut detingut per colaborar en l’activitat delictiva.

80 dosis de cocaïna

Durant la primera setmana del mes de febrer els Mossos han efectuat dues entrades i registres en el negoci i el domicili del principal investigat, on han trobat 80 dosis de cocaïna preparades per a la seva distribució, cocaïna sense adulterar i diversos quilos de substàncies per a la confecció de les dosis.

Notícies relacionades

La investigació es va iniciar durant l’estiu del 2019 quan es va tenir coneixement que es podria estar traficant amb cocaïna en un domicili del barri de Can Serra, segons han informat els Mossos de la Unitat d’Investigació de la Comissaria de l’Hospitalet en un comunicat.

Els dos homes detinguts i les dues dones denunciades per participar presumptament en l’activitat delictiva han passat a disposició del Jutjat d’Instrucció número 1 de l’Hospitalet de Llobregat, que ha decretat la seva llibertat amb càrrecs mentre la investigació continua oberta.