A Massanes

Mor un motorista en un accident amb un cotxe implicat a Girona

El conductor del vehicle, que ha sigut detingut, ha realitzat un avançament incorrecte i ha provocat la caiguda de la víctima a la calçada

helicoptero-del-sem-1485164554709

helicoptero-del-sem-1485164554709

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un motorista de 43 anys ha mort aquest diumenge a Massanes (Girona) en un xoc amb un turisme, fet que eleva a 12 la xifra de víctimes mortals a les carreteres interurbanes catalanes des de començament d’any. El conductor del vehicle, de 35 anys, ha sigut detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per imprudència greu i per homicidi imprudent.

Els fets han passat al voltant de les 10.15 h d’aquest matí quan un vehicle que circulava en sentit Hostalric per la GI-555, una via amb dos sentits de circulació, i ha realitzat un avançament antireglamentari, passant la línia contínua. Per l’altra direcció circulava una motocicleta que s’ha vist obligada a realitzar una maniobra per evitar la col·lisió frontal amb el cotxe contra direcció i ha sortit de la via. L’home ha caigut de la motocicleta i ha mort. La víctima és un veí de Mollet del Vallès (Barcelona) de 43 anys.

Els agents de trànsit han detingut el conductor del vehicle, que ha donat negatiu en les proves d’alcohol i drogues, per un delicte contra la seguretat viària i per homicidi imprudent. L’arrestat, que no tenia antecedents, passarà en les pròximes hores a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.

Notícies relacionades

A causa d’aquest accident s’ha hagut de donar pas alternatiu a la GI-555 fins a les 12.13 hores i a partir d’aquella hora la via s’ha tallat en els dos sentits i s’han fet desviacions per l’interior de la població. 

A les 12.48 hores la via s’ha reobert i la situació s’ha normalitzat.