NARCOTRÀFIC

Manuel Charlín, 'caçat' al volant sense punts al carnet

Haurà de comparèixer als jutjats per un presumpte delicte contra la seguretat viària

MARTA G. BREA. 10.8.18, VIGO (JUZGADOS).- OPERACION ANTIDROGA BARRANCABERMEJA, CON IMPLICACION DEL CLAN DE LOS CHARLINES POR DROGA TRAIDA DE COLOMBIA. SALIDA EN LIBERTAD DE MANUEL CHARLIN.

MARTA G. BREA. 10.8.18, VIGO (JUZGADOS).- OPERACION ANTIDROGA BARRANCABERMEJA, CON IMPLICACION DEL CLAN DE LOS CHARLINES POR DROGA TRAIDA DE COLOMBIA. SALIDA EN LIBERTAD DE MANUEL CHARLIN. / MARTA G. BREA

2
Es llegeix en minuts
El Faro de Vigo

Malgrat la seva edat avançada, 86 anys, Manuel Charlín Gama sembla que li ha agafat el gust a protagonitzar tota mena d’incidents, en lloc de fugir de la notorietat pública que va tenir en altres dècades. En aquesta ocasió, el patriarca del clan va ser caçat per la policia local de Vilanova conduint un dels seus cotxes malgrat tenir retirat el carnet de conduir. Charlín haurà de tornar ara als jutjats per enfrontar-se a un judici per un delicte contra la seguretat viària. Ho farà en una vista ràpida que se celebrarà durant les pròximes setmanes.

La policia local de Vilanova de Arousa va interceptar el patriarca dels ‘Charlines’ el divendres 30 de gener quan circulava pels carrers del municipi al volant del seu vehicle. Després de demanar-li la documentació els agents van comprovar que havia perdut tot els punts, i pñer això se li havia retirat el permís de conducció. Davant d’aquesta situació els agents li han imputat un delicte de seguretat viària, pel qual ara haurà de comparèixer als jutjats de Vilagarcía, informa ‘El Faro de Vigo’.

Segons informen fonts de la policia local de Vilanova de Arousa, el suposat delicte que se li atribueix està previst al Codi Penal amb una pena de presó de 3 a 6 mesos o amb una multa de 12 a 24 mesos, que pot ser commutada per treballs en benefici de la comunitat durant entre 31 i 90 dies.

Problemes a Vilanova

Aquesta no és la primera vegada que Manuel Charlín és denunciat per policies locals de Vilanova, municipi al qual resideix. De fet, el juny del 2019 el patriarca dels ‘Charlines’ també va viure un enfrontament amb diversos agents després d’aparcar el cotxe just a la sortida d’un pont per als vianants, on obstaculitzava el pas a les persones que passaven.

Després de comprovar que el vehicle estava mal estacionat els agents van localitzar Manuel Charlín en un bar pròxim i li van demanar que retirés el cotxe, a la qual cosa el patriarca va fer cas omís.

Notícies relacionades

Davant d’aquesta situació la policia local va sol·licitar la presència d’una grua per procedir a la retirada del vehicle. Va ser al veure arribar la grua quan Manuel Charlín va abandonar el bar i es va adreçar cap als agents proferint tota mena d’insults. Davant la fermesa de la policia local, que no li va permetre que s’emportés el vehicle, Charlín finalment va abonar l’import corresponent a l’enganxament de la grua, va recollir la denúncia per la infracció de trànsit i va esperar que arribés una persona que es va emportar el cotxe.

A més de la sanció per mal estacionament, els agents de la policia local de Vilanova van elevar, també en aquella ocasió, una denúncia contra Manuel Charlín Gama per desobediència a l’autoritat.

Temes:

Trànsit