Les cinc notícies que marcaran la jornada d'aquest dimarts, 4 de febrer del 2020

Reunió de les autonomies per reforçar la coordinació davant del coronavirus i altres notícies que marcaran l'actualitat d'aquest dimarts 4 de febrer

51809106 60 car 1200

51809106 60 car 1200

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Bon dia. Pendents de l’evolució del coronavirus, avui es reuneixen totes les comunitats autònomes amb el Ministeri de Sanitat per analitzar la situació i reforçar la coordinació. Serà una de les notícies d’aquest dimarts 4 de febrer. Les repassem totes a continuació.

Reunió d’autonomies pel coronavirus

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, presideix aquesta tarda el Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut (SNS) per analitzar junt amb les comunitats autònomes la situació del coronavirus i reforçar les mesures de coordinació.  Seguim en directe les últimes notícies sobre el virus.

Discurs de l’Estat de la Unió als EUA

Amb la ressaca del caòtic recompte del caucus demòcrata a Iowa, els EUA viuran avui el discurs de l’estat de la Unió, en el qual Donald Trump es dirigirà al Congrés en un ambient de gran tensió: amb el Senat a punt d’absoldre’l en el seu judici polític, l’oposició demòcrata frustrada i la campanya electoral ja activa.

Nova sessió del judici del ‘crim de la Urbana’

Continua el judici del ‘crim de la Urbana’. Avui declara l’exmarit de Rosa Peral. Les defenses dels acusats segueixen una estratègia d’acusacions mútues i d’intentar conquistar el jurat.

Dades de l’atur registrat

Notícies relacionades

El secretari d’Estat d’Ocupació, Joaquín Pérez Rey, i el secretari d’Estat de la Seguretat Social, Israel Rierol, presenten les dades d’atur registrat i afiliació a la Seguretat Social del mes de gener.

Dia Mundial contra el Càncer

Avui és el Dia Mundial contra el Càncer, una malaltia que suposa un dels desafiaments sanitaris més grans del món. Espanya inverteix 19.300 milions a combatre-la. En clau psicològica, els oncòlegs recomanen compartir emocions.