FATAL ACCIDENT

Una nena de 3 anys mor atropellada per una moto a Madrid

La petita va ser atropellada quan creuava amb la seva mare per un pas de vianants amb semàfor

La menor va sortir disparada uns 20 metres com a conseqüència de l'impacte

20200130 471955 atropellomo 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una nena de 3 anys atropellada aquest dijous per una motocicleta a Madrid ha mort a l’Hospital de La Paz, a causa de les lesions que ha patia, segons ha informat Europa Press un portaveu del centre.

L’atropellament va tenir lloc cap a les 20.20 hores quan la menor i la seva mare creuaven per un pas de vianants regulat per semàfor a l’avinguda d’Asturias, cantonada amb el carrer de Sinesio Delgado.

Per causes que estan sent investigades, la nena va ser atropellada per una motocicleta i, a causa del fort impacte, va sortir disparada a uns 20 metres de distància.

Assistència psicològica als pares

Com a conseqüència del cop, la menor va patir un traumatisme cranioencefàlic sever, segons va informar un portaveu d’Emergències Madrid. Després de ser atesa al lloc de l’accident, va ser traslladada pel Samur-Protecció Civil en estat inestable fins a l’Hospital de La Paz, on finalment va morir.

Notícies relacionades

A més, un psicòleg del Samur-Protecció Civil va haver de prestar assistència als pares de la menor. Per la seva banda, els dos ocupants de la motocicleta van resultar il·lesos.

Al lloc dels fets també hi van acudir agents de la Policia Municipal, que es van fer càrrec de la investigació per mirar de determinar les causes.