A Sevilla

Detingut després de retenir i violar durant tres hores una dona a casa seva

L'agressor ja havia complert una condemna de 25 anys de presó per delictes similars

masrecursopolilocalsevilla

masrecursopolilocalsevilla

1
Es llegeix en minuts
Efe

La policia local de Sevilla ha detingut un home de 57 anys, que havia complert una condemna de 25 anys de presó, per agredir una dona que va retenir durant tres hores al seu domicili i va violar en repetides ocasions, fins que la víctima va poder demanar ajuda.

Segons ha informat la policia, cap a les 00:45 hores d’aquest dimecres, una dona va alertar els serveis d’emergències que havia sigut agredida sexualment per un home a la seva vivenda d’un barri de Sevilla i va dir que, a més, tenia talls a les mans ocasionats per un ganivet que portava l’agressor.

Quan els agents van anar al domicili, la dona va explicar que l’agressor, del qual va donar una perfecta descripció, l’havia estat seguint pel carrer i quan va arribar a la porta del seu domicili es va abalançar sobre ella amb un ganivet i la va obligar a entrar a la seva vivenda.

Una vegada a l’interior, li va treure el telèfon mòbil, va tancar la porta per dins i es va guardar les claus a la butxaca, després de la qual cosa la va agredir sexualment durant tres hores.

Enxampat al carrer

Quan la dona va poder demanar ajuda, els serveis d’emergència van anar a la vivenda i la van traslladar a l’Hospital Virgen del Rocío per examinar-la i assistir-la, mentre que la Policia Nacional es va fer càrrec de la investigació.

Cap a les 3.45 hores, una dotació de la Policia Local va identificar el presumpte agressor al carrer, a prop de l’estació d’autobusos de Plaza de Armas, un home de 57 anys, amb antecedents per delictes similars i que havia complert condemna a presó durant més de 25 anys.

Notícies relacionades

El detingut va declarar que resideix a Jaén i que ahir dimarts es va desplaçar des de Còrdova fins a Sevilla per elegir una víctima i perpetrar l’agressió sexual.

El detingut va ser traslladat a dependències policials, on s’instrueixen les diligències.