Condemnat un tuitaire a publicar a les xarxes socials la seva condemna per injúries a Albert Rivera

El processat, que també haurà d'indemnitzar l'exlíder de Ciutadans, el va anomenar cocaïnòman i li va desitjar un infart

El condemnat haurà de compartir durant un mínim de dos mesos la seva sentència

juicio a rivera 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

Un jutjat de Madrid ha condemnat un tuitaire a publicar a les xarxes socials la seva condemna per un delicte d’injúries a l’expresident de Ciutadans, Albert Rivera, per haver-lo anomenat cocaïnòman i haver-li desitjat un infart. El condemnat, Jordi M., haurà de compartir aquesta sentència des del seu compte durant un mínim de dos mesos, han informat a Efe fonts jurídiques.

Jordi M. i Rivera han arribat a un acord de conformitat per evitar la celebració del judici, segons aquestes fonts, que han indicat que l’exdirigent polític demanava inicialment una indemnització de 6.000 euros.

Notícies relacionades

Rivera, que ha acudit aquest matí al Jutjat Penal número 11 de Madrid acompanyat pel seu advocat, Ignacio Fuster, del despatx Fuster-Fabra, ha anunciat després de l’acord que donarà els diners a les víctimes del terrorisme.

L’acusat també ha sigut condemnat a 810 euros de multa després d’admetre que el seu comentari (publicat el 25 de març del 2018) no és cert i retractar-se’n. També ha demanat disculpes a Rivera pels danys i perjudicis causats.