MENÚ DE FESTA

Els canelons de Ruscalleda i un pollastre rostit excepcional, dues receptes per triomfar aquest Nadal

180719 pollorelleno 16 9 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les festes deNadal estan a punt d’arribar. Si aquest any et toca ser l’amfitrió i rebre la teva família i amistats a casa, és moment de pensar en els plats amb els quals delectaràs els teus comensals. 

Seleccionem dues de les espectaculars receptes de ‘Cata Mayor’, la vídeo sèrie que dirigeix el periodista Pau Arenós, per triomfar a la taula nadalenca. I demostrar que sí, que a la fi saps cuinar.

D’una banda, l’opulència d’un pollastre de gran mida (o de dos, si hi ha grans menjadors a la taula) preparat per la cuinera Ariadna Julian. Hipnotitza veure-la treballar amb l’au i tornar a la taula la dignitat de les peces nobles. Una recepta per llepar-se els dits i volar després.

Notícies relacionades

De tornada a la Terra, i de cuinera a cuinera, els llegendaris canelons de Carme Ruscalledallegendariscanelons de Carme Ruscalleda. És una preparació laboriosa, però la mestra de Sant Pol de Mar és pedagògica i minuciosa amb les explicacions: atenció a l’ús dels tomàquets per donar humitat i al llorer.

 

020719 canalon 16 9 / periodico