o gairebé, diu el cantant

Alejandro Sanz vol que els seus concerts siguin de zero emissions

L'artista es compromet en la Cimera del Clima a utilitzar energies renovables i transport elèctric

20191210 465013 alejandrosanzmo 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Manel Vilaeró

El cantant espanyol Alejandro Sanz s’ha compromès a intentar que els seus concerts emetin zero emissions o gairebé zero, amb l’ús d’energies renovables i del transport elèctric. Davant del ple de la Cimera del Clima, Sanz ha anunciat aquest dimarts que posarà en marxa un estudi per determinar quines mesures cal portar a terme.

Sanz ha instat els governants de tot el món a «no tenir por de prendre les mesures que siguin necessàries». «Estem llestes per acatar-les, se sorprendran de la reacció de la ciutadania, que està disposada a fer sacrificis», ha assenyalat

as cambio-climatico 2 / periodico

Notícies relacionades

L’artista ha sigut el primer orador a prendre la paraula davant del ple dels delegats de 196 països en l’inici del denominat segment d’Alt Nivell que inicia el ram ministerial de la Cimera. Sanz ha demanat unió per afrontar «una situació» que, «personalment», l’aterreix.

Ja al novembre, Coldplay va anunciar una mesura encara més radical: deixarà de fer concerts. La banda britànica va optar per no fer gira per promocionar el seu últim àlbum, ‘Everyday life’.  «Ens agafem un temps per veure com la nostra gira pot ser beneficiosa», ha declarat avui el líder del grup, Chris Martin, al revelar a la cadena BBC la decisió davant de la crisi climàtica.