Greus insults

«¡Com t'agafi fora et violo!»: l'amenaça a una àrbitra de 16 anys

L'acta d'un partit a Fuerteventura recull els greus insults d'un aficionat a una linier

imagen-del-partido-en-el-que-se-produjeron-las-amenazas-machistas--655x368

imagen-del-partido-en-el-que-se-produjeron-las-amenazas-machistas--655x368

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Primera Regional de Fuerteventura va viure aquest divendres un greu i lamentable episodi en un camp de futbol. «¡Ai aquests turmells! ¡Com t’agafi fora et violo!», va etzibar de forma amenaçadora un individu a una linier, de 16 anys, al final de la trobada que enfrontava el Chilegua amb l’UD Jandía. Així ho reflecteix l’acta d’un partit que lamentablement engrossirà els casos de brutal masclisme en l’esport.

Notícies relacionades

«En l’últim minut de la trobada es produeix una revolta entre diversos jugadors i un aficionat del Jandía sota el tall de la grada dient al meu assistent número 2: ¡Ai aquests turmells! Com t’agafi fora et violo, et partiré la cara. Fent signes de violència, mossegant-se la llengua i fent moviment de pegar-lo amb la mà. Havent de ser subjectat per diversos jugadors», consta en l’escrit de l’àrbitre. Un vídeo, compartit pel compte Todo Goles Radio, mostra la batussa entre diversos jugadors.

No és la primera vegada que el club Jandía es veu embolicat en un conflicte contra els àrbitres: el president del club es va veure obligat a afrontar una multa de 3.000 euros i vuit mesos d’inhabilitació per encarar-se a un àrbitre. També va ser sancionat l’entrenador, el delegat i un dels seus jugadors.