Ingressat estable

Un nen de dos anys sobreviu després de caure d'un sisè a Marbella

Les cordes dels estenedors de roba de les plantes inferiors van esmorteir la caiguda

58

58

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un nen de dos anys ha ingressat a l’Hospital Costa del Sol de Marbella després que aquest dissabte a la tarda caigués desd’un sisè pis per causes que s’investiguen . Les cordes dels estenedors de roba de les vivendes inferiors van esmorteir la caiguda i van evitar que fos mortal. Els fets van tenir lloc cap a les 16.30 hores al barri de la plaça de Toros de Marbella.

Notícies relacionades

Segons explica el diari ‘Sur’, el menor, després de precipitar-se des d’una altura d’uns 18 metres, va quedar estirat a terra, al costat del portal de l’edifici, on va ser atès per uns veïns. En aquell moment, un motorista que va veure el succés va aturar un cotxe que també circulava per la zona i aquest va traslladar el nen fins a un centre de salut pròxim, on va rebre la primera atenció mèdica.

Després de ser reconegut, els metges del centre de salut van activar el trasllat a l’Hospital Costa del Sol, on ha quedat ingressat en observació i en situació clínicament estable. Segons el comunicat mèdic, explica el diari ‘Abc’, al petit se li van practicar proves de radiodiagnòstic i escàner per trobar fractures o ferides de consideració que poguessin fer perillar la seva vida. Totes van donar negatiu. Ahir els metges van assegurar,  partint dels resultats dels primers exàmens diagnòstics, que el petit «no té danys neurològics».

Temes:

Nens