Detingut el tripulant fugit del narcosubmarí encallat a Galícia

La nau contenia 3.000 quilos de cocaïna repartits en 152 farcells

GRAF7687. CANGAS DE MORRAZO (PONTEVEDRA), 26/11/2019.- El fuerte viento que azota la zona de la península del Morrazo (Pontevedra) ha dificultado las labores de los equipos marítimos que trataban de reflotar el submarino hallado el pasado fin de semana en la Ría de Aldán con un cargamento de cocaína de unos 3.000 kilos en su interior.EFE/ Salvador Sas

GRAF7687. CANGAS DE MORRAZO (PONTEVEDRA), 26/11/2019.- El fuerte viento que azota la zona de la península del Morrazo (Pontevedra) ha dificultado las labores de los equipos marítimos que trataban de reflotar el submarino hallado el pasado fin de semana en la Ría de Aldán con un cargamento de cocaína de unos 3.000 kilos en su interior.EFE/ Salvador Sas / Salvador Sas (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Efe

Les forces de seguretat han detingut el tripulant espanyol que havia fugit del narcosubmarí interceptat dissabte passat a escasses milles de la platja d’Hío,narcosubmarí al municipi de Pontevedra de Cangas do Morrazo, i que contenia més de tres tones de cocaïna.

Notícies relacionades

Així ho han indicat a Efe fonts de la investigació, que han precisat que l’arrest s’ha produït en el marc d’una operació que continua oberta i en la qual es preveuen més detencions.

El narcosubmarí és el primer que s’ha interceptat a Europa i transportava droga repartida en 152 farcells.