Les notícies que marcaran el dia d'avui, dimecres 27 de novembre

La presentació de Luis Enrique com a seleccionador nacional i altres notícies que marcaran aquest dimecres, 27 de novembre del 2019

aguasch47363706 graf4727  madrid  espa a   15 03 2019   luis enrique  selecc190321111848

aguasch47363706 graf4727 madrid espa a 15 03 2019 luis enrique selecc190321111848 / Juan Carlos Hidalgo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Bon dia. La presentació oficial de Luis Enrique com a seleccionador és una de les notícies que marcarà la jornada d’aquest dimecres.

Presentació de Luis Enrique

La Federació Espanyola de Futbol presentarà avuiLuis Enrique com a seleccionador nacional. L’acte, al qual assistiran el president de la Federació, Luis Rubiales, i el director esportiu, Francisco José Molina, serà a les 11.30 hores a la ciutat del futbol de Las Rozas.

El TC estudia dos recursos de Junqueras

El Tribunal Constitucional farà avui una reunió per pronunciar-se sobre els recursos d’empara presentats per Oriol Junqueras. Una reunió en la qual es podria trencar amb la unanimitat que fins ara havia aconseguit el TC a l’hora de resoldre tots els recursos que li han anat arribant en relació amb el procés.

Els deures socials del nou Govern

El sector social no pot esperar més. La pobresa cronificada com a herència de la crisi, la por d’una nova recessió i un any sense Pressupostos aboquen les oenagés a demanar mesures urgents al futur Govern central. Els reptes estan més que clars. Aquests són els deures socials que haurà d’afrontar l’Executiu. Mentrestant, les negociacions per a la investidura segueixen el seu curs: les seguim en directe.

Vaga general a Colòmbia

Notícies relacionades

Les protestes segueixen a Colòmbia sense que el Govern del president Iván Duque i les centrals obreres trobin punts de convergència per iniciar una negociació que permeti trobar solucions. Aquest dimecres el país viurà una jornada de vaga general que suposarà més pressió per a l’Executiu.

Jornada de Champions: Barça-Dortmund

Perill d’incendi al Barça: Els de Valverde se sotmeten a prova en la Champions davant del Dortmund enmig d’un clima fatalista després de les actuacions blaugrana a la Lliga. El seguirem en directe.  Ahir a la nit, el PSG va aixafar el festival al Reial Madrid i l’Atlètic es va estavellar a Torí.