TRASLLADADA A L'HOSPITAL DE LA VALL D'HEBRON

Detingut un home per haver calat foc a una dona en un parc de Palma

La víctima és una dona de 70 anys que dormia en un banc quan ha patit l'agressió

GRAF7587. PALMA DE MALLORCA, 26/11/2019.- Ana, una trabajadora de la empresa pública de limpieza Emaya, se dirige a los medios tras avisar al 112 y apagar el fuego de una mujer de 70 años de edad que se encuentra estable dentro de la gravedad, con quemaduras en el 20 % del cuerpo, después de que testigos hayan visto que su cuerpo estaba en llamas en plena calle en un barrio de Palma. EFE/ Cati Cladera

GRAF7587. PALMA DE MALLORCA, 26/11/2019.- Ana, una trabajadora de la empresa pública de limpieza Emaya, se dirige a los medios tras avisar al 112 y apagar el fuego de una mujer de 70 años de edad que se encuentra estable dentro de la gravedad, con quemaduras en el 20 % del cuerpo, después de que testigos hayan visto que su cuerpo estaba en llamas en plena calle en un barrio de Palma. EFE/ Cati Cladera / CATI CLADERA (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Nacional ha detingut un home per presumptament haver calat foc, aquest dimarts, en un parc de Palma, a una dona de 70 anys, que ha sigut traslladada a l’hospital de la Vall d’Hebron en estat greu.

Segons ha confirmat el cos policial, el detingut és el mateix que aquest dimarts al matí s’ha portat a la Prefectura de Policia a efectes d’identificació i testimoni per si tingués relació amb el que ha passat.

El grup d’homicidis està treballant en el cas per aclarir els fets i, de moment, no es descarta cap hipòtesi.

Dormia en un banc del parc

Tal com ha narrat la mateixa víctima, un home li ha calat foc mentre estava dormint aquest dimarts en un banc del parc infantil de Son Peretó, a Palma.

L’agressió li ha causat cremades de segon i tercer grau al 20% del cos, fonamentalment a la zona del tòrax, i després d’haver sigut valorada per cirurgians plàstics s’ha decidit traslladar-la a un hospital de Barcelona.

El banc on dormia la dona agredida. / CATI CLADERA

Notícies relacionades

El Servei d’Emergència 112 de les Balears ha concretat que ha sigut una treballadora d’Emaya la que ha localitzat la víctima asseguda al parc i, tot seguit, ha sufocat el foc que encara tenia la víctima a la roba i al cos.

Aquesta treballadora ha donat l’avís al 112 a les 10.05 hores i ha explicat que la dona tenia alcohol al cos. Així mateix, ha descrit que «no es queixava ni demanava res».