Ha ingressat a la presó

Un home rapta la seva exparella a Pamplona i la reté dos dies en un cotxe

La Policia els va interceptar a Vinaròs anant sense rumb fix i va detenir el maltractador

zentauroepp45218115 recurso para ilustrar un tema de un detenido180927111216

zentauroepp45218115 recurso para ilustrar un tema de un detenido180927111216

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Nacional, en una operació conjunta d’agents de Pamplona i Castelló, ha alliberat al municipi castellonenc de Vinaròs una dona raptada a la capital navarresa per la seva exparella, que ha ingressat a la presó acusat dels delictesd’agressió sexual, detenció il·legal i lesions.

L’home, de 30 anys, que ha sigut detingut en aquesta localitat, va raptar la seva exparella el passat dia 9 quan acudia al seu lloc de treball a Pamplona, i la va portar sota amenaces, durant dos dies, en un vehicle, sense rumb fix, fins que van ser interceptats a Castelló, ha informat la Policia Nacional.

L’endemà, el diumenge 10, el Cos Nacional de Policia a Navarra va rebre una denúncia per la desaparició d’una dona que podria trobar-se rumb a Castelló al seu vehicle, acompanyada per un home que havia sigut la seva parella sentimental. 

Ingrés a la presó

Immediatament es van notificar els fets a la comissaria de Castelló, que va desplegar policies cap a la zona nord de la província, comunicant la situació a agents de la Guàrdia Civil, que van disposar el tancament de la zona on podria trobar-se el vehicle.

Notícies relacionades

Quan els policies nacionals van arribar a Vinaròs, els agents de la Guàrdia Civil els van informar que una de les patrulles havia localitzat el vehicle, ocupat per un home i una dona.

Els policies nacionals van detenir l’home com a presumpte autor dels delictes d’agressió sexual, detenció il·legal i lesions i el van traslladar a la comissaria provincial de Castelló, després de la qual cosa va ser posat a disposició de l’autoritat judicial, que va ordenar el seu ingrés a la presó.