aquest matí

Un pres, ferit greu al provocar un incendi a la seva cel·la a la presó de Lledoners

A conseqüència del fum, un altre reclús ha patit una intoxicació lleu

zentauroepp8659941 01 08 08  st joan de vilatorrada  pres   dels lladoners  fot190228135142

zentauroepp8659941 01 08 08 st joan de vilatorrada pres dels lladoners fot190228135142 / MARC VILA

1
Es llegeix en minuts

Un pres de la presó Lledoners de Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona) ha resultat ferit greu aquest matí al provocar un incendi a la cel·la d’aïllament en la qual estava intern, segons han informat fonts penitenciàries.

L’incident ha tingut lloc poc abans de les 08.00 hores d’aquest dimecres, quan el reclús ha calat foc intencionadament a la seva cel·la, situada al Departament Especial de Règim Tancat (DERT) de la presó de Lledoners.

Tres funcionaris han intervingut per sufocar l’incendi i evacuar el reclús, cosa que han aconseguit en qüestió de minuts, després de la qual cosa el pres ha sigut traslladat en ambulància a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona amb ferides greus a les mans i a l’esquena.

Notícies relacionades

A conseqüència del fum desprès per l’incendi de la cel·la, un altre reclús de Lledoners ha patit una intoxicació lleu i ha sigut evacuat en ambulància a l’Hospital de Manresa (Barcelona).

L’incendi, que ha mobilitzat un helicòpter i diverses ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), ha afectat només la cel·la on s’ha iniciat, tot i que ha obligat a instal·lar ventiladors al recinte per airejar el fum acumulat. 

Temes:

Incendis