PROTESTA INDEPENDENTISTA

Denunciada una agressió sexual en l'acampada de la plaça de la Universitat

Els Mossos han identificat una persona però no ha sigut detinguda perquè la noia no ha denunciat formalment

zentauroepp50895333 acampada191114103525

zentauroepp50895333 acampada191114103525 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una noia que formava part del’acampada de la plaça de la Universitat de Barcelona va denunciar la setmana passada alPunt Lilaque havia estat víctima d’una presumpta agressió sexual en una de les tendes, segons han confirmat fonts de l’organització de la protesta a l’agència ACN. Els Mossos han identificat una persona. No obstant, no ha sigut detinguda, ja que no s’ha presentat cap denúncia formal davant de la policia d’aquesta agressió sexual, que hauria sigut comesa a l’interior d’una de les tendes.

Sembla que els fets van tenir lloc la matinada de dimecres a dijous, i la noia ho va explicar al Punt Lila instal·lat al lloc pels mateixos manifestants. Després va abandonar la protesta, han afirmat les mateixes fonts.

Des de l’acampadas’ha condemnat aquest feti qualsevol tipus de comportament masclista.

Notícies relacionades

L’acampada de la plaça de la Universitat forma part de les protestes independentistes per demanar la llibertat dels polítics presos. Els comerciants de la zona han demanat la seva retirada perquè afecta l’activitat comercial de la zona, a més d’obligar a desviar diverses línies d’autobusos i el trànsit rodat, excepte els taxis.

Alguns dels convocants han abandonat ja la protesta per discrepàncies amb altres manifestants, mentre que la resta ha decidit seguir malgrat la desconvocatòria de la vaga d’estudiants. Els acampats mantenen l’espai amb barricades de cartrons i mobles vells, i cartells prohibint les fotos.