Mor un nadó atropellat per un cotxe de familiars al Bruc

El menor va ser traslladat ahir dissabte al migdia en estat crític a l'Hospital Sant Joan de Déu i ha mort aquest diumenge

No hi ha cap detingut perquè a causa d'una distracció la criatura es va col·locar en la trajectòria del vehicle, segons fonts policials

zentauroepp37025052 ambulancia sem190326085255

zentauroepp37025052 ambulancia sem190326085255

1
Es llegeix en minuts

Un nadó de 18 mesos ha mort aquest diumenge a causa de les ferides sofertes al ser atropellat ahir dissabte per un cotxe de familiars. El vehicle va fer marxa enrere i accidentalment va envestir el menor. Els fets van succeir al carrer de Cecíliadel Bruc (Anoia), segons ha informat el Servei Català de Trànsit. 

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 13.18 hores de dissabte. El nadó va ser atropellat i traslladat en estat crític en l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, on ha mort hores més tard.

Notícies relacionades

Al lloc de l’accident s’havien desplaçat quatre patrulles dels Mossos, una dotació dels Bombers de la Generalitat i un helicòpter del SEM. La policia catalana ha obert una investigació per aclarir els fets tot i que fonts policials remarquen que no existeix cap indici que apunti a una causa diferent de l’accident. 

Les persones que es trobaven al cotxe que va atropellar tràgicament el menor eren familiars. Tot apunta que en aquell instant hi va haver una confusió entre els familiars que va ser suficient perquè el nadó es col·loqués en la trajectòria del vehicle.