Les 5 notícies que marcaran el dia d'avui, dijous 7 de novembre

ialvarez49733731 television  ana pastor  el objetivo la sexta   fotografia de190906190851

ialvarez49733731 television ana pastor el objetivo la sexta fotografia de190906190851 / Roberto Garver

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Bon dia.

Penúltim dia de campanya per a les eleccions generals del 10-N. Aquestes seran les notícies que marcaran la jornada d’aquest dijous 7 de novembre del 2019.

Debat de candidates a La Sexta

El debat electoral que celebrarà a La Sexta avui 7 de novembre, un dia abans del tancament de campanya, entre polítiques dels cinc principals partits, serà l’última oportunitat de les formacions per convèncer els indecisos i hi participaran «els millors jugadors de cada partit polític». «És un debat dels millors jugadors de cada partit, de les millors jugadores. No és un debat de dones, però estem encantats que hagi sortit així», ha assegurat el director d’Informatius de La Sexta, César González Antón, en la presentació del debat als mitjans. EL PERIÓDICO els ofereix un fil d’informació al minut sobre la campanya electoral.

La campanya afronta la seva recta final

Els candidats a les eleccions del 10-N multipliquen els seus actes en la penúltima jornada de la campanya. Sánchez serà a València i Saragossa; Casado, a València i Múrcia; Iglesias, a Bilbao, i Abascal a València.  EL PERIÓDICO els ofereix un fil d’informació al minut sobre la campanya electoral.

Tercera enquesta prohibida del 10-N

‘El Periòdic d’Andorra’ publica la tercera entrega de l’enquesta prohibida de les eleccions generals del 10 de novembre del 2019. El rotatiu anirà actualitzant les dades cada dia, fins dissabte, per conèixer l’evolució dels vots i els escons al Congrés dels Diputats. 

Brussel·les publica les seves previsions

Notícies relacionades

La Comissió Europea publica les previsions econòmiques, que, tret de sorpresa, remarcaran el fet que l’economia de la moneda única es troba en una fase de desacceleració.

Baixada de temperatures

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) preveu per avui, dijous, un descens de les temperaturesa la meitat nord peninsular i una baixada de la cota de neu fins als 800/1.200 metres al nord i centre peninsular. Les temperatures descendiran en la meitat nord peninsular i es mantindran amb pocs canvis a la resta de zones. S’esperen gelades en àrees de muntanya, més intenses al Pirineu.