Les 5 notícies que marcaran el dia d'avui, dimarts 5 de novembre

Dimarts de ressaca del debat electoral en què Sánchez ha endurit el to contra l'independentisme

ana-blanco-a-los-candidatos-me-van-a-permitir-que-haga-una-referencia-a-la-foto-de-este-d / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Bon dia. Dimarts de ressaca del debat electoral a cinc, el primer i l’únic que celebren els principals candidats abans de les eleccions de diumenge i que va acabar prop de les 01.00 hores de la matinada. Catalunya ha centrat bona part del debat. Tots els candidats menys Iglesias han defensat mesures dures davant del desafiament independentista. Per als qui se’l van perdre, aquests han sigut els millors moments del debat i així han estat, un a un, els candidats. A partir d’aquest dimarts, ‘El Periòdic d’Andorra’ publica l’enquesta prohibida del 10-N.

El temps per avui: Descens generalitzat de les temperatures i pluges fortes al nord d’Espanya.

La contra d’avui: ‘La nit de les fogueres’,des de Londres per la nostra corresponsal Begoña Arce. El 5 de novembre és, des del 2013, la nit de la marxa del milió de màscares, una manifestació organitzada pels grups antisistema contra els governs i els poders fàctics. 

Vallirana estrena avui la nova variant de l’N-340. 19.000 vehicles diaris seran desviats pel túnel.

Notícies relacionades

Continua el judici contra Rodrigo Lanza per la mort de Víctor Laínez el desembre del 2017. Avui declararan els testimonis.

Champions amb rum-rum. El Barça rep avui (18.55 hores) al Camp Nou l’Slavia de Praga amb el repte de dissipar els núvols negres que es van formar després de la derrota al Ciutat de València.