violència masclista

Un home apunyala la seva parella a Saragossa i després se suïcida

L'agredida està ingressada a l'UCI de l'hospital Miguel Servet

L'agressor, un militar de 26 anys, s'ha tirat al buit des d'una grua

policia-nacional

policia-nacional

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Una dona de 25 anys està ingressada a l’UCI de l’hospital Miguel Servet de Saragossa després de ser apunyalada aquesta matinada per la seva parella, un militar de 26 anys, que després ha mort al llançar-se al buit des d’una grua. Segons han informat a Efe fonts del Govern d’Aragó, la dona està estable dins de la gravetat i la seva vida no corre perill.

Fonts de la Policia Local han precisat que la dona ha sigut apunyalada al carrer José Oto del barri de la Jota després d’haver mantingut una forta discussió en una vivenda del barri de Jesús. La policia va rebre diverses trucades alertant que s’estaven produint crits i amenaces a l’esmentat domicili i de l’agressió al carrer José Oto, han indicat fonts de la Delegació de Govern. 

Notícies relacionades

Agents de la Policia Nacional van sortir a la recerca de l’autor de les punyalades i el van trobar a les 00.19 hores enfilat en una torre grua d’una obra ubicada al carrer Cosuenda, des de la qual s’ha llançat al buit, malgrat la intervenció d’un negociador. Tot i que l’home ha sigut atès immediatament pels serveis mèdics de bombers, ha mort. 

La delegada del Govern a l’Aragó, Carmen Sánchez, informarà sobre aquest cas de violència masclista en una roda de premsa ja prevista a les 12.00 hores per explicar el dispositiu per a les eleccions generals del 10 de novembre