ACCIDENT A BASSELLA (ALT URGELL)

Moren tres joves a les carreteres catalanes aquest diumenge

Dos germans han mort en un xoc múltiple a Bassella (Alt Urgell)

Un jove de 26 anys ha sigut atropellat a Barcelona a la C-17

mossos

mossos

1
Es llegeix en minuts

Tres persones han mort aquest cap de setmana a les carreteres catalanes per un accident de trànsit, i quatre més han resultat ferides. Tots els morts tenien menys de trenta anys. Un dels accidents s’ha degut a un xoc múltiple a Bassella (Alt Urgell), en què s’han vist implicats quatre vehicles. En el segon, un turisme ha atropellat un motorista que havia caigut i provava de tornar a posar-se dret a Barcelona, a la sortida de l’autopista. Sumant aquestes víctimes mortals, ja són 149 les persones que han mort a les carreteres catalanes aquest any. 

 Dos germans de 26 i 27 anys han mort aquest diumenge en un accident ocorregut a la C-14 a l’altura de Bassella es persones han resultat ferides de gravetat en un accident en què s’han vist implicats quatre vehicles, un sinistre que ha obligat a tallar la carretera en els dos sentits. 

Els ferits de gravetat han sigut traslladats a l’hospital Parc Taulí de Sabadell i Sant Pau de Barcelona, mentre que els dos ferits menys greus han ingressat a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida en ambulància.

Segons informa el Servei Català de Trànsit, el sinistre mortal a les comarques lleidatanes s’ha produït abans de les onze del matí en el punt quilomètric 131 de la C-14 per causes que encara es desconeixen. Els Mossos han desplaçat fins al lloc de l’accident vuit patrulles, a més s’han personat cinc dotacions delsBombers de la Generalitat, dues ambulàncies i dos helicòpters del Servei de Emèrgencies Mèdiques (SEM). 

L’altre accident mortal ha tingut lloc poc abans de les set del matí d’aquest diumenge. Un motorista de 26 anys ha mort a Barcelonaatropellat per un turisme a la C-17 a l’altura de Nou Barris. El jove havia caigut de la moto sense veure’s implicat cap altre vehicle, i just quan provava d’aixecar el vehicle un turisme l’ha atropellat.

Notícies relacionades

La Guàrdia Urbana i el Sistema d’Emergències Mèdiques s’han traslladat fins al lloc del sinistre, però no li han pogut salvar la vida. L’ajuntament ha activat un servei d’atenció psicològicaper als familiars del jove, i la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) del cos de policia local s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident.

Amb la mort d’aquest jove, ja són 17 les persones que han perdut la vida en un accident de trànsit a la capital catalana. En un comunicat, l’ajuntament manté el seu compromís de treballar per reduir les víctimes mortals d’accidents a Barcelona.