OPERACIÓ POLICIAL

Presó sense fiança per a l'acusat d'esquarterar una noia a Valdemoro

L'home va llençar el cap de la jove en una zona de matolls a la població madrilenya

zentauroepp18256115 barcelona 09 02 2012  coche patrulla de la policia nacional 181023085704

zentauroepp18256115 barcelona 09 02 2012 coche patrulla de la policia nacional 181023085704

1
Es llegeix en minuts

El jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Valdemoro ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per a l’acusat d’esquarterar una noia de 18 anys dimecres passat en aquesta localitat madrilenya.

L’acusat, Leandro V.J., un home de nacionalitat colombiana de 27 anys, es va acollir al seu dret a no declarar i no va voler contestar a cap pregunta durant la seva declaració, segons ha informat aquest diumenge el Tribunal Superior de Justícia de Madrid a través d’un comunicat.

Segons van assenyalar a Efe fonts de la investigació, el succés va tenir lloc dimecres a la nit, quan l’home va ser sorprès després que llancés el crani ensangonat d’una dona en uns matolls. Després de comparèixer davant de la jutge va ser traslladat pels cossos de seguretat de l’Estat a la presó de Valdemoro.

La jutge d’instrucció ha decretat també presó provisional comunicada i sense fiança per a l’excompanya sentimental del presumpte autor de l’assassinat, que està investigada per un delicte d’encobriment i que ha sigut internada al centre penitenciari d’Alcalá Meco, com demanava l’acusació popular.

Notícies relacionades

La jornada de declaracions es va prolongar des de les 10.00 del matí fins passades les nou de la nit, ja que la jutge també va interrogar alguns testimonis: els pares de la jove morta, la parella sentimental de la mare, el germà del principal acusat, una altra exparella sentimental del detingut i diversos veïns.

El TSJM assenyala, a més, que «no ha quedat acreditat que la víctima tingués cap relació sentimental amb l’home que presumptament li va causar la mort», per la qual cosa el cas està sota la jurisdicció del jutjat mixt número 4 de Valdemoro, que ha decretat el secret de les actuacions.