Les esquerres prenen posicions davant del 10-N i altres notícies del dia

28/09/2019 El presidente del Gobierno en funciones, Pedro Sánchez, junto al ministro de Fomento en Funciones, José Luis Ábalos, en la reunión del Comité Federal del PSOE, en Madrid (España) el 28 de septiembre de 2019.

28/09/2019 El presidente del Gobierno en funciones, Pedro Sánchez, junto al ministro de Fomento en Funciones, José Luis Ábalos, en la reunión del Comité Federal del PSOE, en Madrid (España) el 28 de septiembre de 2019. / Jesús Hellín - Europa Press (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquestes són les notícies que heu de conèixer avui per estar al corrent de l’actualitat:

1. Les esquerres agafen posicions davant de les eleccions generals del 10-N. Mentre el PSOE es presenta com l’únic capaç de garantir l’estabilitat, el líder de Unides Podem, Pablo Iglesias, es carrega d’arguments contra el cap de l’Executiu i Errejón. Avui, Pedro Sánchez serà a la Festa de la Rosa del PSC a Gavà.


2. En ‘L’última’ d’aquest diumenge, Núria Navarro entrevista Xavier Melero, advocat de Joaquim Forn en el judici del procés. «Amb el jutge Marchena parlava de boxa», és un dels detalls que ens ha explicat.


3. ‘Salut censurada’, el polèmic congrés liderat per una desena de gurus de les pseudoteràpies, segueix endavant al monestir de Santa Maria de les Franqueses (Balaguer) malgrat les reticències de les autoritats sanitàries i la notificació davant de la Fiscalia presentada pel Col·legi Oficial de Metges de Lleida. Ara la pseudociència qüestiona la quimioteràpia.


Notícies relacionades

4. El Barcelona va guanyar 0-2 el Getafe i va trencar la seva mala ratxa com a visitant gràcies a la seva defensa. A Madrid, el duel al Metropolitano entre Atlètic i Reial Madrid va acabar sense triomfadors (0-0).


5. El transvasament de talents de la literatura a la televisió ara viu el seu veritable moment d’explosió, quan la ficció audiovisual serialitzada s’ha desprès definitivament de la seva una mica injusta mala imatge i els escriptors han entès les seves possibilitats expressives, per no dir els seus beneficis econòmics.