PRINCIPAL SOSPITÓS

El germà de la nena assassinada a Mataró arriba a Espanya després de ser detingut a Alemanya

El cos sense vida de la Karoline, de 14 anys, va ser trobat per uns veïns el mes de juny passat, estirat al terra de la seva habitació.

a7e321d7-01b6-4a77-978c-132dabbd2b01-hd-web / periodico

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cos sense vida de laKaroline, de 14 anys, va ser trobat per uns veïns el mes de juny passat, estirat al terra de la seva habitació. Feia diverses hores que era morta en un pis buit. Era filla d’una mare soltera d’origen rus, Olga. Sovint, ella i el seu germà, de 17 anys, es quedaven sols durant diversos dies al seu domicili del carrer de Burriac, al barri de Cerdanyola de Mataró, on es van instal·lar fa poc més d’un any. Ara, segons ha avançat La Sexta, el germà ha sigut extradit a Espanya després d’haver sigut detingut a Alemanya per declarar davant dels Mossos d’Esquadra. 

El cap de setmana en què la noia va ser degollada, la mare de tots dos va haver d’absentar-se i, després de no tenir notícies dels seus fills, va alertar els veïns que alguna cosa podia haver passat. Després de trobar el cos, elsMossos van estudiar múltiples hipòtesis que anaven des de l’assassinat per una discussió amb la mare al suïcidi de la joveL’ara detingut, va desaparèixer el dia que van trobar el cadàver de la menor, i en un primer moment es va creure que potser estigués en perill i que podrien anar contra ell perquè l’assassinat es tractava d’una venjança contra la mare.

El divendres previ a la mort de la jove, segons expliquen els veïns, mare i fill es van enredar en una discussió. Després, ella va marxar. Dissabte, de matinada, quan els dos germans ja estaven sols, una veïna va escoltar cops a casa de l’Olga. Diumenge a la nit, la mare va enviar dos amics, residents a Calella i d’origen rus com ella, perquè comprovessin si els seus fills estaven bé: feia unes 30 hores que no podia parlar amb ells i estava preocupada.

Porta tancada, pis buit

Notícies relacionades

Els dos homes van tocar el timbre i van colpejar la porta però ningú va respondre. Inquiets, van acabar per cridar l’atenció d’alguns veïns, que van sortir a l’escala per veure què passava. Els amics de l’Olga van explicar en el seu castellà que havien d’entrar i que anaven trucarien a un manyà per obrir la porta. Els veïns els ho van impedir argüint que no podien permetre-ho perquè no tenien cap prova que eren els qui deien que eren. També podien ser ocupes, es justifiquen ara. Al final, l’inquilí del quart primera va accedir a obrir la seva casa per permetre que el més jove saltés pel balcó a casa de l’Olga. Al cap de pocs segons, va obrir la porta principal. «Se’l veia commocionat i va avançar que la nena era dins, a la seva habitació, i que estava inconscient». Els veïns van entrar i el que van veure va ser el cadàver de la noia ajagut al costat del llit del seu dormitori.

El cos de la menor estava tacat de sang. Com ho estaven també les parets i els llençols del seu llit. No era una imatge fàcil de digerir. L’habitació, a més, estava desordenada semblava regirada. Els veïns, que ja sabien que l’Olga era fora, es van preguntar on era el germà. Van trucar als Mossos.

Temes:

Assassinats