IMMIGRANT HONDURENY

El mort per les pluges a Platja d'Aro tenia 32 anys

Una associació hondurenya recapta fons per pagar l'enterrament

zentauroepp49991779 soc platja aro190922152629

zentauroepp49991779 soc platja aro190922152629 / dico

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’home que va morir ofegat dissabte passat a Castell-Platja d’Aro (Girona) a causa de les fortes pluges caigudes aquell dia és un hondureny de 32 anys, José Aníbal Paredes, segons fonts de la investigació.

El cos de Paredes va ser localitzat als baixos d’un local, on un conegut el deixava dormir i on se sospita que dormia en el moment que l’aigua va entrar a raig.

Una vegada identificada la identitat del mort, els Mossos d’Esquadra han entregat l’atestat als jutjats i el Consolat d’Hondures s’ha fet càrrec de comunicar-li la defunció als familiars al seu país d’origen.

Notícies relacionades

La Policia Local, que va acudir en primera instància al lloc dels fets, se’n va assabentar a través d’un conegut del responsable del local, qui li va demanar que comprovés que José Aníbal Paredes no era als baixos després que una veïna l’advertís que s’havien inundat.

Una associació hondurenya establerta a Catalunya, Hondurenys Solidaris, ha iniciat a través de les xarxes socials una campanya de recaptació de fons per col·laborar amb els familiars de Paredes, a qui aquest donava recolzament econòmic des d’Espanya, en les despeses fúnebres, tot i que el consolat finança la repatriació. Tenia una filla de cinc anys.