A Pamplona

Una dona es posa de part en un autobús i el xofer la porta a l'hospital amb tot el passatge

En conductor no s'ho ha pensat dos cops i ha desviat la ruta amb els passatgers

complejo-hospitalario-de-navarra

complejo-hospitalario-de-navarra

1
Es llegeix en minuts
Efe

Una dona s’ha posat de part en un autobús de transport urbà de la comarca de Pamplona que recorria la línia 4 (Barañain-Atarrabia) i el xofer l’ha portat, amb la resta de passatgers, fins alComplex Hospitalari de Navarra.

Cap a les 6:35 hores, segons han informat a Efe fonts de la companyia, diverses persones han pujat a Barañain a l’autobús, entre les quals hi havia una dona embarassada a la qual «es veia que li passava alguna cosa» i que ha comentat que tenia contraccions.

Poc després s’ha posat de part, per això el conductor ha contactat ràpidament amb l’emissora i des d’aquesta i alguns dels passatgers s’ha trucat al servei d’emergències del 112 per demanar una ambulància.

Notícies relacionades

No obstant, al veure que «la cosa era seriosa», davant de la imminència del part, el conductor l’ha portat fins a la porta de l’hospital amb tots els viatgers que hi havia a dins.

Així, el xofer, que segons han dit «té molta experiència», ha portat a la dona fins a la porta de la maternitat del Complex Hospitalari de Navarra, on efectius sanitaris l’han recollit en una llitera i l’han portat a la sala de parts.

Temes:

Embaràs