LES CLAUS D'AVUI

El Rei inicia una altra ronda de contactes i altres notícies del dia

GRAF4574. MADRID, 06/06/2019.- El rey Felipe VI saluda al líder del Partido Socialista PSOE, Pedro Sánchez (i), en el Palacio de la Zarzuela, dentro de la ronda de consultas con los dirigentes de los partidos políticos con representación parlamentaria para designar candidato a la investidura. EFE/Juan Carlos Hidalgo ***POOL***

GRAF4574. MADRID, 06/06/2019.- El rey Felipe VI saluda al líder del Partido Socialista PSOE, Pedro Sánchez (i), en el Palacio de la Zarzuela, dentro de la ronda de consultas con los dirigentes de los partidos políticos con representación parlamentaria para designar candidato a la investidura. EFE/Juan Carlos Hidalgo ***POOL*** / Juan carlos Hidalgo (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Aquestes són les notícies que heu de conèixer avui per estar al corrent de l’actualitat:

1. El Rei obre consultes amb el 10-N a la vista. Sánchez i Iglesias tenen temps fins dimarts però l’acord sembla improbable. El Govern ja es prepara per a les eleccions: les afrontarà amb una campanya d’ordre.


2. La gota freda arriba a la Meseta. El temporal remet en intensitat però continua causant danys, aquesta vegada a prop de Madrid. 

3. ERC inicia la successió lenta de Junqueras. La militància secunda el nou lideratge extramurs d’Aragonès i Vilalta.

Notícies relacionades

4. Querella contra els jesuïtes per ocultar els abusos sexuals. Dues víctimes intenten que els delictes no prescriguin acusant cinc docents d’omissió.

5. Un atac a refineries de l’Aràbia Saudita amenaça d’obrir una crisi del petroli. Aquest dilluns, el preu del cru ja s’ha disparat.