aquesta matinada

Tres detinguts per assaltar i ferir dues persones a l'Hospitalet

Els tres presumptes lladres han fugit del lloc després de l'assalt, però la policia autonòmica els han identificat i arrestat poc després al barri de Sants, a Barcelona

zentauroepp49612304 29 08 2019 agentes de patrulla de los mossos d esquadra  en 190830171744

zentauroepp49612304 29 08 2019 agentes de patrulla de los mossos d esquadra en 190830171744 / MOSSOS D ESQUADRA

1
Es llegeix en minuts

Tres homes han sigut detinguts com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i lesions per assaltar aquest dissabte de matinada dues persones al carrer de Rafael de Campalans a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), han informat els Mossos d’Esquadra a Europa Press.

Un dels detinguts anava presumptament armat amb una arma blanca mentre les víctimes han provat de defensar-se utilitzant els seus cinturons i, segons han observat els Mossos, només han resultat ferits superficialment.

Els tres presumptes lladres han fugit del lloc després de l’assalt, però la policia autonòmica els ha identificat i detingut poc després al barri de Sants, a Barcelona.

Notícies relacionades

Els agents han detingut una de les víctimes en el marc d’aquesta actuació, però no per cap actuació relacionada amb el presumpte robatori.

Sobre ell pesava un requeriment judicial, segons han pogut comprovar els Mossos quan la víctima els ha proporcionat les seves dades, raó per la qual se l’ha detingut.