LES CLAUS DEL DIA

Més d'un milió d'hipotecats, pendents de la justícia europea, i altres notícies del dia

1
Es llegeix en minuts

Aquestes són les notícies que heu de conèixer avui per estar al corrent de l’actualitat:

1. Més d’un milió d’hipotecats, pendents de la justícia europea. L’advocat general del TJUE emet aquest dimarts la seva opinió sobre si l’índex IRPH és o no transparent. Els bancs espanyols declaren tenir uns 18.000 milions d’euros en préstecs amb aquesta referència.


2. El PSOE i Podem tornen a negociar sense deixar enrere els recels. Els equips negociadors es reuneixen aquest dimarts bloquejats en la coalició. 

3. Les pluges més intenses previstes a Catalunya han descarregat de matinada al mar. Fins a dos quarts de quatre s’han registrat 36.777 llamps entre núvols i 5.247 llamps de núvol a terra. Durant les pròximes hores s’esperen fortes pluges, per la qual cosa aquest dimarts es manté l’alerta del pla Inuncat.


Notícies relacionades

4. Google s’enfronta a una investigació per monopoli als EUA. 48 estats volen dirimir si Alphabeth, la matriu del gegant d’internet, ha incorregut en delictes contra la competència.

5. L’acusada declara en el judici sobre la mort del nen Gabriel. La fiscalia la va acusar aquest dilluns d’haver deixat agonitzant el nen durant gairebé una hora.