18 antecedents policials

Detingut un lladre després de deu robatoris amb força a Vilanova i la Geltrú

El delinqüent va ser detingut pels Mossos gràcies a la descripció d'un testimoni que el va veure saltant entre terrats

zentauroepp43627850 imtatge del moment en qu  els mossos d esquadra s han endut 190906175848

zentauroepp43627850 imtatge del moment en qu els mossos d esquadra s han endut 190906175848 / Norma Vidal / ACN

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els Mossos d’Esquadra han informat aquest divendres de la detenció i ingrés a presó d’un home com a presumpte autor de deu robatoris amb força en domicilis de Vilanova i la Geltrú (Barcelona).

El presumpte lladre, que va ser detingut el passat 19 d’agost i té 18 antecedents policials per delictes del mateix tipus, va passar a disposició judicial i el jutge d’instrucció va decretar el seu ingrés a la presó, ha informat la policia.

Notícies relacionades

El dia de la detenció, els Mossos van ser alertats que un home s’estava desplaçant pels terrats d’uns domicilis i van comprovar que a prop de la zona hi havia trasters forçats. Gràcies a la descripció del testimoni que va avisar la policia, els agents van detenir l’home i després de registrar-lo van trobar objectes que van ser reconeguts pel propietari d’un immoble que havia sigut violentat la mateixa nit.

Mitjançant les imatges registrades per càmeres de vigilància, els investigadors van determinar que el detingut havia participat en un total de deu robatoris i en el registre fet al seu domicili van trobar objectes que constaven robats des de març del 2019.