A TARRAGONA

Un home podria ser expulsat d'Espanya per haver gravat els seus veïns mantenint relacions sexuals

La fiscalia el considera autor d'un delicte de descobriment i revelació de secrets pel qual demana dos anys de presó i 4.860 euros de multa

També acusa el veí de d'un delicte lleu de lesions per l'agressió física que li va clavar a l'adonar-se'n que estava sent gravat

zentauroepp49688127 tarragona 03 09 2019 sociedad edificio de los juzgados de ta190903134801

zentauroepp49688127 tarragona 03 09 2019 sociedad edificio de los juzgados de ta190903134801

1
Es llegeix en minuts
ACN

Un home que va gravar un vídeo dels seus veïns mentre mantenien relacions sexuals podria acabar expulsat de l’Estat espanyol durant sis anys. Els fets van passar el 30 de maig de l’any passat en un bloc de pisos de la Part Baixa de Tarragona.

Pels volts de les 23.30 hores, l’acusat es va dirigir cap a la terrassa comunitària de l’immoble on vivia, va col·locar un telèfon mòbil a l’altura de la finestra del tercer pis i va començar a gravar imatges de l’interior d’una habitació on hi havia una parella mantenint relacions sexuals. En adonar-se de la situació, el veí va sortir a demanar-li explicacions i va acabar clavant-li diferents cops al collcops de puny i una puntada de peu a la cama, per la qual cosa també està processat en el cas.

Sense autorització per residir a Espanya

Notícies relacionades

Segons l’escrit del fiscal, l’autor del vídeo, un home d’origen colombià i sense autorització administrativa per residir a l’Estat espanyol, va actuar amb la intenció de "vulnerar la intimitat aliena". El ministeri públic el considera autor d’un delicte de descobriment i revelació de secrets pel qual demana dos anys de presó i 4.860 euros de multa. Així mateix, va demanar substituir la pena de presó per l’expulsió de l’Estat espanyol i la prohibició de tornar durant sis anys. 

D’altra banda, la fiscalia acusa el veí d’un delicte lleu de lesions per l’agressió física i demana imposar-li 45 dies de multa amb una quota diària de nou euros. A més, el ministeri públic sol·licita ques’indemnitzi l’home que estava gravant amb 70 euros per les lesions ocasionades, unes policontusions lleus. El cas arribarà pròximament a judici als jutjats penals de Tarragona.