INVESTIGACIÓ DELS MOSSOS

Una turista francesa denuncia una agressió sexual a Platja d'Aro

La jove, de 27 anys, va ser assaltada quan sortia d'un local per tres desconeguts que la van portar a la platja per força

zentauroepp26650744 platja gran en platja d aro  playas para la contra del suple190901132128

zentauroepp26650744 platja gran en platja d aro playas para la contra del suple190901132128

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una turista francesa de 27 anys ha denunciat davant dels Mossos d’Esquadra haver sigut agredida sexualment aquest diumenge de matinada per tres individus, que no coneixia, a la platja de Platja d’Aro (Girona) al sortir d’un pub d’aquesta localitat de la Costa Brava. Segons fonts de la investigació, cap a les 06.38 hores d’aquest diumenge els Mossos han rebut una trucada que els alertava que una turista havia sigut violada per tres desconeguts a la platja de Platja d’Aro.

Notícies relacionades

S’han desplaçat fins al lloc diverses patrulles, i la víctima els ha explicat que havia sortit de festa amb una amiga, que havien anat a diversos locals i que en un moment concret ella ha sortit sola d’un pub i tres desconeguts l’havien abordat. Segons el relat de la víctima, els tres homes l’han portat per la força fins a la platja i allà l’han agredit sexualment. Quan ha pogut, la víctima ha demanat ajuda i els qui l’han atès han alertat la policia del que ha passat. 

Després d’escoltar el relat, una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat la dona fins a l’Hospital de Palamós. Els Mossos han obert una investigació i estan buscant possibles testimonis dels fets i imatges de càmeres de seguretat que puguin ser utilitzades per identificar i localitzar els presumptes agressors.