DEURE D'AUXILI

Abandonat un home a qui van atropellar mortalment a l'N-2

El cadàver va ser descobert per altres conductors en un marge de la via

undefined49511168 17 06 2019 cotxe dels mossos  barcelona sociedad catalu  a e190822181050

undefined49511168 17 06 2019 cotxe dels mossos barcelona sociedad catalu a e190822181050 / ARCHIVO

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els primers resultats de l’autòpsia practicada al cadàver d’un home no identificat trobat aquest dijous al matí en els marges de l’ N-II, al terme municipal de Capmany (Girona), apunten que podria haver sigut atropellat, segons fonts policials.

Cap a les 10.40 hores d’aquest dijous un conductor i el seu acompanyant que circulaven en direcció nord per la carretera N-II van veure en un marge de la carretera, entre unes herbes a un metre de la via, el que semblava un home estirat.

Al baixar del vehicle van confirmar que no es movia ni hi havia cap vehicle per la zona i van alertar a Emergències de la troballa. Immediatament, es van desplaçar fins al lloc diverses patrulles de la policia catalana, tant de Seguretat Ciutadana com de Trànsit i Investigació per confirmar que efectivament es tractava d’un cadàver.

Els Mossos van obrir una investigació per aclarir quan va morir la víctima -un home de mitjana edat, d’origen caucàsic i que podria ser indigent-, les causes de la mort i també per identificar-lo, ja que anava indocumentat.

Llançat entre les herbes

Les ferides que presenta el cos, segons els primers resultats de l’autòpsia practicada pels forenses a l’Institut de Medicina Legal de Girona (IMLC), podrien ser compatibles amb el fet que hagués sigut atropellat per un vehicle i llançat entre les herbes.

Notícies relacionades

L’autòpsia també ha determinat que la víctima, que continua sense ser identificada, va morir durant ahir a la nit, hores abans de ser localitzat el cos.

A partir d’ara els Mossos d’Esquadra de Trànsit es fan càrrec de la investigació, que no tanca la porta a altres hipòtesis.