EN UN CONCESSIONARI

Un lladre roba un Aston Martin a Barcelona quan un mosso el seguia

L'agent estava fora de servei quan va identificar el sospitós just abans de sostreure el cotxe, valorat en 239.000 euros

aston-martin

aston-martin / Martial Trezzini (AP)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un lladre ha robat un cotxe, de marca Aston Martin i valorat en 239.000 euros, d’un concessionari del districte de Sants-Montjuïc de Barcelona mentre un mosso d’esquadra fora de servei el seguia després d’haver-lo reconegut. 

Segons han informat els Mossos, el policia seguia l’individu sospitós des del barri de Zona Franca. Al cap de poca estona, aquest ha entrat en un concessionari de cotxes d’alta gamma. L’agent ha començat a preguntar als amos de l’establiment quan un Aston Martin ha arrencat a gran velocitat i ha fugit per la vorera cap a la muntanya de Montjuïc.

En la seva fugida, ha estat a punt d’atropellar diversos vianants, que han hagut fins i tot de saltar per esquivar-lo. 

Gràcies a la ràpida actuació del mosso, tant el cos policial com la Guàrdia Urbana han començat a buscar-lo per la ciutat poc després dels successos. Al cap d’una estona, un equip ha trobat el cotxe a prop de l’hotel Miramar, als voltants del Jardí Botànic.

Notícies relacionades

El lladre, de nacionalitat espanyola i 45 anys, ha saltat un mur de quatre metres per intentar despistar els agents. Per poder accedir al recinte, la policia ha necessitat una escala delsBombers de Barcelona. Una vegada allà, han trobat el lladre mentre intentava amagar-se entre uns arbustos frondosos, moment en què ha sigut detingut. 

L’home passarà a disposició judicial en les pròximes hores.