A BARCELONA

Mor un home després de ser apunyalat a la Torre de Claramunt

Els Mossos van detenir aquest diumenge al presumpte agressor, que serà acusat d'homicidi

mossos-recurso

mossos-recurso

1
Es llegeix en minuts
Agencias

Un home de 30 anys que va resultar ferit greuen una agressió amb arma blanca dissabte passat a la Torre de Claramunt (Barcelona) va morir diumenge a la nit a l’hospital, per la qual cosa al noi de 22 anys que va ser detingut pels Mossos d’Esquadra se li atribueix ara un delicte d’homicidi.

El ferit, que estava ingressat des de dissabte a la tarda, no ha pogut superar les lesions sofertes en l’agressió.

El succés es va produir cap a les 16.00 hores de dissabte passat, dia 17, quan uns veïns van alertar que hi havia un home ferit per arma blanca a la via pública, en una urbanització de la Torre de Claramunt.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar el ferit, en estat molt greu, a l’hospital de Bellvitge, on l’home de 30 anys, de nacionalitat marroquina, va morir ahir a la nit.

Notícies relacionades

Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació que va permetre detenir ahir el sospitós, un noi de 22 anys, nacionalitat espanyola i veí de la Torre de Claramunt.

Una vegada confirmada la mort de l’home agredit, el detingut passarà pròximament a disposició del jutge de guàrdia d’Igualada acusat d’un delicte d’homicidi, segons els Mossos.