EFECTES DEL TEMPORAL

20 platges catalanes amb bandera vermella després de la tempesta

Les del Baix Llobregat, Barceloní i Garraf, les més castigades

undefined49422962 12 de julio del 2019  vilanova i la geltr   imagenes de los 190812145753

undefined49422962 12 de julio del 2019 vilanova i la geltr imagenes de los 190812145753

1
Es llegeix en minuts

Protecció Civil de la Generalitat ha prohibit el bany a 20 platges de la costa litoral catalana a causa de la maror que ha deixat la forta tempesta registrada aquesta matinada.

Entre les platges que es troben sota prohibició destaquen les de la zona de Barcelona –11–, entre aquestes Badalona i Sant Adrià de Besòs; la zona del Garraf –5–, entre aquestes Vilanova i la Geltrú i Castelldefels, i la Costa Daurada –4– com Cunit i el Baix Penedès (Tarragona).

Entre les platges on està prohibit el bany figuren les del Litoral i Parc de la Pau, a Sant Adrià del Besós; gairebé totes les de Badalona, des de platja del Coco a la Barca Maria; i les dues de Cabrera. A la resta del Maresme, hi ha moltes banderes grogues.

Notícies relacionades

Pel sud de Barcelona, mantenen la bandera vermella les platges de Gavà i Viladecans, i les de Vilanova i la Geltrú, Cubelles i Coma-ruga (Tarragona). En canvi, a Sitges, totes tenen bandera verda, segons la Generalitat

Segons ha informat Protecció Civil la mala qualitat de l’aigua, l’onatge i les males condicions meteorològiques han provocat que en total hi hagi 75 banderes grogues que onegen a les platges del Litoral Català i la Costa Daurada, per tant, recomanen la “màxima precaució”.

Temes:

Temporals